Spray2RateNGe Kalkulátor

Spray2RateNGe Kalkulátor

Friss hírek

Tagline

Ingyenesen használható a permetlé optimális beállításához segítséget nyújtó kalkulátorunk Kwizda Agro, Arysta LifeScience támogatással. ITT

Bővebben...
Webes analízis

Webes analízis

Tagline

Kamaránk saját fejlesztésű programja. Hogy pontosabb mérési eredmények legyenek. Felület analízis Megszámolás Kárbecslés

Bővebben...
Pest monitor

Pest monitor

Tagline

Elindult a nyugati határ menti megyék közös honlapja. Három nyelven fog üzemelni. Minden közérdekű kártevőről információkat fog közölni. Mindenkitől várunk…

Bővebben...

Aktuális ajánlatok

Konferencia 2018. Vasszécseny. A rendezvényt Győrffy Balázs, NAK elnöke nyitotta meg. 26 előadás, több mint 300 látogató. NAK pontszerző előadás volt. Köszönjük a szervezőknek és az előadóknak ezt a színvonalas napot.

A havazás ellenére sokan voltak kíváncsiak a rendezvényre. Both Gyula VMNK elnök kiemelte, hogy bár a növényvédőszer maradék csak egy százalékban lépi túl a határértéket a vizsgált növényekben, de a toxinok az élelmiszereinkben komoly mennyiségben kezdenek megjelenni. Fontosnak tartja a gazdák és a növényvédősök kapcsolatát.

Győrffy Balázs a NAK elnöke a két kamara kapcsolatáról beszélt. Sikerként emelte ki az előrejelzés két kamara általi üzemeltetését, kudarcnak nevezte a a permetezők bemérésének tárgyalásait. Eredményes gazdálkodási évet kívánt a gazdáknak.

Vajkovics Balázs a VMNK alelnöke a permetező víz fontosságáról beszélt, kiemelte, hogy a víz a növényvédőszereket akár teljes egészében is megtudja kötni.

Jordán László a NÉBIH elnök helyettese az új növényvédelmi jogszabály változásokról beszélt, de még egyeztetés alatt álnak az előterjesztések. A raktározás, a kiszállítás, a gázmesterek növényvédőszer vásárlásai is változhatnak.

A Nemzeti Növényvédelmi Cselekvési Terv  UNIÓS felülvizsgálatáról Gábriel Géza főosztályvezető-helyettes, FM tartott előadást.

A növényvédőszer forgalmazók, gyártók a változásokat emelték ki is ismertették porfóliójukat.

A tápanyag gyártók és forgalmazók a tápanyag fontosságát hangsúlyozták, a betegségek megelőzésének ez az egyik alappillére.

Tápanyag-tartamkísérlet tanulságairól Dr. Árendás Tamás, MTA tartott nagyon érdekes és értékes előadást.

IMG 3478

IMG 3483

 

Eseménynaptár

Felügyelői körzetek

felügyelői körzetek 2018 vas megye

Vas Megyei Kormányhivatal Növény- és talajvédelmi Osztály

Vas megye méhsürüség

mehsuruseg [320x200]

Média partnerünk

banner-280x320

Partnereink

Ügyvédünk:

Börzsönyiné Dr. Kiricsi Szilvia

30 6865013

Üzemorvosunk:

Dr. Bakó Ildikó  30 9367266

Új Veszélyes kártevők

1242238532955189965Biohazard.svg.med

Előrejelzés

   Elorejelzes kicsi

 

PEST monitor

Google Maps logo

Sajtó szoba